België

Consulaat van België in Gdansk

Polen

Belgische Diplomatieke Missie in Polen. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Gdansk. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Polen. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Polen.

Het Consulaat van België in Gdansk
Belgian Honorary Consulate in Gdansk, Poland - ul. Slaska 53, 81 - 304 Gdynia - Poland

Telefoonnummer:

(+48) 58 660 99 24

Faxnummer:

Email:

janujar@interia.pl

Website:

poland.diplomatie.belgium.be

Consul:

Janusz Jarosinski - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Gdansk is een bilaterale missie in Polen en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Polen.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Gdansk staat onder leiding van Janusz Jarosinski - Honorary Consul van België in Polen en is bereikbaar per telefoon (+48) 58 660 99 24 of email janujar@interia.pl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+48) 58 660 99 24 of email janujar@interia.pl

Belgische Consulaten in Polen

Ver verwijderd van het Consulaat in Gdansk? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Polen. Als het Belgische consulaat in Gdansk ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Polen op een rijtje gezet: Bydgoszcz, Gdansk, Krakow, Lodz, Poznan en Wroclaw

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Polen - Indien het consulaat in Gdansk of eventuele andere consulaten van België in Polen u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Polen Ambassade van België in Warschau

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Gdansk - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Gdansk of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Polen en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Polen of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.