BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Winnipeg

Canada

Belgische Diplomatieke Missie in Canada. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Winnipeg. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Canada. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in Canada.

Het Consulaat van BelgiŽ in Winnipeg
Belgian Honorary Consulate in Winnipeg, Canada - THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Telefoonnummer:

(+1) 613 236 7267 (Embassy in Ottawa)

Faxnummer:

Email:

ottawa@diplobel.fed.be

Website:

canada.diplomatie.belgium.be

Consul:

Vacant - Honorary Consul

Openingstijden:

- THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Het Consulaat van BelgiŽ in Winnipeg is een bilaterale missie in Canada en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Canada.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Winnipeg staat onder leiding van Vacant - Honorary Consul van BelgiŽ in Canada en is bereikbaar per telefoon (+1) 613 236 7267 (Embassy in Ottawa) of email ottawa@diplobel.fed.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+1) 613 236 7267 (Embassy in Ottawa) of email ottawa@diplobel.fed.be

Belgische Consulaten in Canada

Ver verwijderd van het Consulaat in Winnipeg? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in Canada. Als het Belgische consulaat in Winnipeg ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Canada op een rijtje gezet: Calgary, Halifax, Montreal, Quebec, Toronto, Vancouver en Winnipeg

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in Canada - Indien het consulaat in Winnipeg of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in Canada u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in Canada Ambassade van BelgiŽ in Ottawa

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Winnipeg - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Winnipeg of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Canada en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Canada of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.