België

Consulaat van België in Edmonton

Canada

Belgische Diplomatieke Missie in Canada. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Edmonton. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Canada. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Canada.

Het Consulaat van België in Edmonton
Honorary Consulate of Belgium in Edmonton, Canada - 10716 42A Avenue - Edmonton - Alberta - T6J 2P7 - Canada

Telefoonnummer:

(+1) 780 995 9117

Faxnummer:

Email:

Lori@lschmidtlmg.ca

Website:

canada.diplomatie.belgium.be

Consul:

Mrs Lori Schmidt - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Edmonton is een bilaterale missie in Canada en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Canada.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Edmonton staat onder leiding van Mrs Lori Schmidt - Honorary Consul van België in Canada en is bereikbaar per telefoon (+1) 780 995 9117 of email Lori@lschmidtlmg.ca

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+1) 780 995 9117 of email Lori@lschmidtlmg.ca

Belgische Consulaten in Canada

Ver verwijderd van het Consulaat in Edmonton? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Canada. Als het Belgische consulaat in Edmonton ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Canada op een rijtje gezet: Calgary, Edmonton, Halifax, Montreal, Quebec, Toronto, Vancouver en Winnipeg

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Canada - Indien het consulaat in Edmonton of eventuele andere consulaten van België in Canada u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Canada Ambassade van België in Ottawa

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Edmonton - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Edmonton of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Canada en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Canada of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.