België

Consulaat van België in Antofagasta

Chili

Belgische Diplomatieke Missie in Chili. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Antofagasta. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Chili. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Chili.

Het Consulaat van België in Antofagasta
Belgian Honorary Consulate in Antofagasta, Chile - Washington 2507 - Antofagasta - Chile

Telefoonnummer:

(+56) 55 226 8669

Faxnummer:

(+56) 55 228 7527

Email:

consuladodebelgica@gmail.com

Website:

chile.diplomatie.belgium.be

Consul:

Mauricio Laclabere - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Antofagasta is een bilaterale missie in Chili en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Chili.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Antofagasta staat onder leiding van Mauricio Laclabere - Honorary Consul van België in Chili en is bereikbaar per telefoon (+56) 55 226 8669 of email consuladodebelgica@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+56) 55 226 8669 of email consuladodebelgica@gmail.com

Belgische Consulaten in Chili

Ver verwijderd van het Consulaat in Antofagasta? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Chili. Als het Belgische consulaat in Antofagasta ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Chili op een rijtje gezet: Antofagasta, Arica, Concepcion, Punta Arenas, Valdivia en Valparaiso

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Chili - Indien het consulaat in Antofagasta of eventuele andere consulaten van België in Chili u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Chili Ambassade van België in Santiago

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Antofagasta - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antofagasta of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Chili en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Chili of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.