BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Concepcion

Chili

Belgische Diplomatieke Missie in Chili. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Concepcion. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Chili. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in Chili.

Het Consulaat van BelgiŽ in Concepcion
Belgian Honorary Consulate in Concepcion, Chile - Calle Orompello, 61 - Concepcion - Chile

Telefoonnummer:

(+56) (41) 223 0024

Faxnummer:

(+56) (41) 223 0024

Email:

arutadoc@vtr.net

Website:

chile.diplomatie.belgium.be

Consul:

Mr Luis Aruta M. - Honorary Consul

Openingstijden:

Monday-Friday: 13.00-16.00

Het Consulaat van BelgiŽ in Concepcion is een bilaterale missie in Chili en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Chili.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Concepcion staat onder leiding van Mr Luis Aruta M. - Honorary Consul van BelgiŽ in Chili en is bereikbaar per telefoon (+56) (41) 223 0024 of email arutadoc@vtr.net

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+56) (41) 223 0024 of email arutadoc@vtr.net

Belgische Consulaten in Chili

Ver verwijderd van het Consulaat in Concepcion? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in Chili. Als het Belgische consulaat in Concepcion ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Chili op een rijtje gezet: Antofagasta, Arica, Concepcion, Punta Arenas, Valdivia en Valparaiso

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in Chili - Indien het consulaat in Concepcion of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in Chili u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in Chili Ambassade van BelgiŽ in Santiago

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Concepcion - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Concepcion of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Chili en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Chili of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.