BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Aarhus

Denemarken

Belgische Diplomatieke Missie in Denemarken. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Aarhus. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Denemarken. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in Denemarken.

Het Consulaat van BelgiŽ in Aarhus
Belgian Honorary Consulate in Aarhus, Denmark - Vester Alle 4 - 8000 Aarhus C - Denmark

Telefoonnummer:

(+45) 33 34 00 01

Faxnummer:

(+45) 33 34 00 01

Email:

che@lett.dk

Website:

denmark.diplomatie.belgium.be

Consul:

Mr Carsten Henriksen - Honorary Consul

Openingstijden:

Mon-Fri: 08.30-18.00

Het Consulaat van BelgiŽ in Aarhus is een bilaterale missie in Denemarken en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Denemarken.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Aarhus staat onder leiding van Mr Carsten Henriksen - Honorary Consul van BelgiŽ in Denemarken en is bereikbaar per telefoon (+45) 33 34 00 01 of email che@lett.dk

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+45) 33 34 00 01 of email che@lett.dk

Belgische Consulaten in Denemarken

Ver verwijderd van het Consulaat in Aarhus? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in Denemarken. Als het Belgische consulaat in Aarhus ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Denemarken op een rijtje gezet: Aarhus, Haderslev en Odense

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in Denemarken - Indien het consulaat in Aarhus of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in Denemarken u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in Denemarken Ambassade van BelgiŽ in Kopenhagen

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Aarhus - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Aarhus of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Denemarken en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Denemarken of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.