België

Consulaat van België in Odense

Denemarken

Belgische Diplomatieke Missie in Denemarken. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Odense. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Denemarken. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Denemarken.

Het Consulaat van België in Odense
Belgian Honorary Consulate in Odense, Denmark - Ostre Stationsvej 1-5 - 5000 Odense C - Denmark

Telefoonnummer:

(+45) 6571 1011

Faxnummer:

Email:

nt@3cgroups.dk

Website:

denmark.diplomatie.belgium.be

Consul:

Mr Niels Thorborg - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Odense is een bilaterale missie in Denemarken en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Denemarken.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Odense staat onder leiding van Mr Niels Thorborg - Honorary Consul van België in Denemarken en is bereikbaar per telefoon (+45) 6571 1011 of email nt@3cgroups.dk

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+45) 6571 1011 of email nt@3cgroups.dk

Belgische Consulaten in Denemarken

Ver verwijderd van het Consulaat in Odense? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Denemarken. Als het Belgische consulaat in Odense ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Denemarken op een rijtje gezet: Aarhus, Haderslev en Odense

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Denemarken - Indien het consulaat in Odense of eventuele andere consulaten van België in Denemarken u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Denemarken Ambassade van België in Kopenhagen

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Odense - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Odense of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Denemarken en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Denemarken of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.