ItaliŽ

Consulaat van ItaliŽ in Luik

BelgiŽ

Italiaanse Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van ItaliŽ in Luik. Het consulaat is niet de enige Italiaanse diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Italiaanse ambassade en elk ander consulaat van ItaliŽ in BelgiŽ.

Het Consulaat van ItaliŽ in Luik
Italian Honorary Consulate in Liege, Belgium - En Haute Sauveniere 19 A - 4000 Liege - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 4 223 36 11

Faxnummer:

(+32) 4 223 36 11

Email:

consolato.onorario.liegi@gmail.com

Website:

Consul:

Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van ItaliŽ in Luik is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Italiaanse belangen in BelgiŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Italiaanse Consulaat in Luik staat onder leiding van Honorary Consul van ItaliŽ in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon (+32) 4 223 36 11 of email consolato.onorario.liegi@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van ItaliŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 4 223 36 11 of email consolato.onorario.liegi@gmail.com

Italiaanse Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Luik? - Het kan zijn dat ItaliŽ meerdere consulaten heeft in BelgiŽ. Als het Italiaanse consulaat in Luik ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van ItaliŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Italiaanse consulaten in BelgiŽ op een rijtje gezet: Antwerpen, Charleroi, Gent, Luik, Mons en Oostende

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van ItaliŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van ItaliŽ in BelgiŽ - Indien het consulaat in Luik of eventuele andere consulaten van ItaliŽ in BelgiŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van ItaliŽ in BelgiŽ Ambassade van ItaliŽ in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Italiaanse Consulaat in Luik - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Luik of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Italiaanse consulaat.

Reisverzekering voor BelgiŽ en ItaliŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar ItaliŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in ItaliŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of ItaliŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.