België

Consulaat van België in Moline

de Verenigde Staten

Belgische Diplomatieke Missie in de Verenigde Staten. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Moline. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in de Verenigde Staten. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in de Verenigde Staten.

Het Consulaat van België in Moline
Belgian Honorary Consulate in Moline, the United States - Sedona Group Building - 612 Valley View Drive - Moline - Illinois 61265 - United States

Telefoonnummer:

(+1) (309) 721 0830

Faxnummer:

Email:

pvannevel@msn.com

Website:

unitedstates.diplomatie.belgium.be

Consul:

Mr Patrick A. van Nevel, Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Moline is een bilaterale missie in de Verenigde Staten en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in de Verenigde Staten.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Moline staat onder leiding van Mr Patrick A. van Nevel, Honorary Consul van België in de Verenigde Staten en is bereikbaar per telefoon (+1) (309) 721 0830 of email pvannevel@msn.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+1) (309) 721 0830 of email pvannevel@msn.com

Belgische Consulaten in de Verenigde Staten

Ver verwijderd van het Consulaat in Moline? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in de Verenigde Staten. Als het Belgische consulaat in Moline ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in de Verenigde Staten op een rijtje gezet: Atlanta, Baltimore, Boston, Chicago, Cincinnati, Columbia, Dallas, Denver, Detroit, Greenwich, Honolulu, Houston, Jacksonville, Kansas City, Las Vegas, Los Angeles, Louisville, Miami, Milwaukee, Moline, New Orleans, New York, Norfolk, Philadelphia, Phoenix, Pittsburgh, Portland, Saint Paul, Salt Lake City, San Antonio, San Diego, San Francisco, Seattle en St Louis

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in de Verenigde Staten - Indien het consulaat in Moline of eventuele andere consulaten van België in de Verenigde Staten u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in de Verenigde Staten Ambassade van België in Washington

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Moline - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Moline of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor de Verenigde Staten en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor de Verenigde Staten of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.