BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Seattle

de Verenigde Staten

Belgische Diplomatieke Missie in de Verenigde Staten. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Seattle. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in de Verenigde Staten. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in de Verenigde Staten.

Het Consulaat van BelgiŽ in Seattle
Belgian Honorary Consulate in Seattle, United States - World Trade Center - 2200 Alaskan Way, Suite 450 - Seattle, WA 98121 - United States

Telefoonnummer:

(+1) 206 771 9114

Faxnummer:

Email:

consulbelseattle@gmail.com

Website:

unitedstates.diplomatie.belgium.be

Consul:

Mrs Jacqueline Miller - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van BelgiŽ in Seattle is een bilaterale missie in de Verenigde Staten en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in de Verenigde Staten.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Seattle staat onder leiding van Mrs Jacqueline Miller - Honorary Consul van BelgiŽ in de Verenigde Staten en is bereikbaar per telefoon (+1) 206 771 9114 of email consulbelseattle@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+1) 206 771 9114 of email consulbelseattle@gmail.com

Belgische Consulaten in de Verenigde Staten

Ver verwijderd van het Consulaat in Seattle? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in de Verenigde Staten. Als het Belgische consulaat in Seattle ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in de Verenigde Staten op een rijtje gezet: Atlanta, Baltimore, Boston, Chicago, Cincinnati, Columbia, Dallas, Denver, Detroit, Greenwich, Honolulu, Houston, Jacksonville, Kansas City, Los Angeles, Louisville, Miami, Milwaukee, Moline, New Orleans, New York, Norfolk, Philadelphia, Phoenix, Pittsburgh, Portland, Saint Paul, Salt Lake City, San Antonio, San Diego, San Francisco en Seattle

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in de Verenigde Staten - Indien het consulaat in Seattle of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in de Verenigde Staten u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in de Verenigde Staten Ambassade van BelgiŽ in Washington

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Seattle - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Seattle of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor de Verenigde Staten en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor de Verenigde Staten of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.