BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Mumbai

India

Belgische Diplomatieke Missie in India. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Mumbai. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in India. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in India.

Het Consulaat van BelgiŽ in Mumbai
Belgian Consulate General in Mumbai, India - TCG Financial Centre, 7th floor C-53 - G-Block, Bandra Kurla Complex. Bandra (E) - 400098 Mumbai - India

Telefoonnummer:

(+91) 22 265 210 16 /7

Faxnummer:

(+91) 22 265 210 51

Email:

mumbai@diplobel.fed.be

Website:

diplomatie.belgium.be/india/

Consul:

Mr Peter Huyghebaert - Consul General

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van BelgiŽ in Mumbai is een bilaterale missie in India en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in India.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Mumbai staat onder leiding van Mr Peter Huyghebaert - Consul General van BelgiŽ in India en is bereikbaar per telefoon (+91) 22 265 210 16 /7 of email mumbai@diplobel.fed.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+91) 22 265 210 16 /7 of email mumbai@diplobel.fed.be

Belgische Consulaten in India

Ver verwijderd van het Consulaat in Mumbai? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in India. Als het Belgische consulaat in Mumbai ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in India op een rijtje gezet: Chennai, Kolkata en Mumbai

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in India - Indien het consulaat in Mumbai of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in India u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in India Ambassade van BelgiŽ in New Delhi

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Mumbai - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Mumbai of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor India en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor India of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.