België

Consulaat van België in Hyderabad

India

Belgische Diplomatieke Missie in India. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Hyderabad. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in India. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in India.

Het Consulaat van België in Hyderabad
Honorary Consulate of Belgium in Hyderabad, India - Dr. Reddys Laboratories Ltd. - 8-2-337, Road No.3 - Banjara Hills - Hyderabad 500034 - India

Telefoonnummer:

(+91) 40 490 020 66

Faxnummer:

(+91) 40 490 024 02

Email:

cxosoffice@drreddys.com

Website:

india.diplomatie.belgium.be

Consul:

Gunupati Venkateswara Prasad - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Hyderabad is een bilaterale missie in India en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in India.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Hyderabad staat onder leiding van Gunupati Venkateswara Prasad - Honorary Consul van België in India en is bereikbaar per telefoon (+91) 40 490 020 66 of email cxosoffice@drreddys.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+91) 40 490 020 66 of email cxosoffice@drreddys.com

Belgische Consulaten in India

Ver verwijderd van het Consulaat in Hyderabad? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in India. Als het Belgische consulaat in Hyderabad ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in India op een rijtje gezet: Chennai, Hyderabad, Kolkata en Mumbai

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in India - Indien het consulaat in Hyderabad of eventuele andere consulaten van België in India u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in India Ambassade van België in New Delhi

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Hyderabad - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Hyderabad of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor India en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor India of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.