BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Karachi

Pakistan

Belgische Diplomatieke Missie in Pakistan. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Karachi. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Pakistan. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in Pakistan.

Het Consulaat van BelgiŽ in Karachi
Belgian Consulate in Karachi, Pakistan A/9 Mohammad Ali Bogra Road Bath Island Karachi Pakistan

Telefoonnummer:

(+92) (21) 3587 2941

Faxnummer:

(+92) (21) 3586 1257

Email:

psl@sat.net.pk

Website:

Consul:

Mr Sadruddin Hashwani - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van BelgiŽ in Karachi is een bilaterale missie in Pakistan en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Pakistan.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Karachi staat onder leiding van Mr Sadruddin Hashwani - Consul van BelgiŽ in Pakistan en is bereikbaar per telefoon (+92) (21) 3587 2941 of email psl@sat.net.pk

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+92) (21) 3587 2941 of email psl@sat.net.pk

Belgische Consulaten in Pakistan

Ver verwijderd van het Consulaat in Karachi? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in Pakistan. Als het Belgische consulaat in Karachi ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Pakistan op een rijtje gezet: Karachi en Lahore

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in Pakistan - Indien het consulaat in Karachi of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in Pakistan u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in Pakistan Ambassade van BelgiŽ in Islamabad

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Karachi - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Karachi of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Pakistan en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Pakistan of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.