België

Consulaat van België in Lahore

Pakistan

Belgische Diplomatieke Missie in Pakistan. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Lahore. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Pakistan. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Pakistan.

Het Consulaat van België in Lahore
Belgian Honorary Consulate in Lahore, Pakistan - Pak Elektron Limited (PEL) - 14 K M, Ferozepur Road - Lahore 54760 - Pakistan

Telefoonnummer:

(+92) (42) 3592 0144-5

Faxnummer:

Email:

athar@saigols.com

Website:

Consul:

Mr Naseem Saigol - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Lahore is een bilaterale missie in Pakistan en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Pakistan.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Lahore staat onder leiding van Mr Naseem Saigol - Honorary Consul van België in Pakistan en is bereikbaar per telefoon (+92) (42) 3592 0144-5 of email athar@saigols.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+92) (42) 3592 0144-5 of email athar@saigols.com

Belgische Consulaten in Pakistan

Ver verwijderd van het Consulaat in Lahore? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Pakistan. Als het Belgische consulaat in Lahore ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Pakistan op een rijtje gezet: Karachi en Lahore

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Pakistan - Indien het consulaat in Lahore of eventuele andere consulaten van België in Pakistan u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Pakistan Ambassade van België in Islamabad

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Lahore - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Lahore of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Pakistan en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Pakistan of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.