TsjechiŽ

Consulaat van TsjechiŽ in Antwerpen

BelgiŽ

Tsjechische Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van TsjechiŽ in Antwerpen. Het consulaat is niet de enige Tsjechische diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Tsjechische ambassade en elk ander consulaat van TsjechiŽ in BelgiŽ.

Het Consulaat van TsjechiŽ in Antwerpen
Czech Consulate General in Antwerp, Belgium Kaaskantmolenstraat 11 1840 Londerzeel Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 4 759 02 961

Faxnummer:

(+32) 5 230 57 28

Email:

antwerp@honorary.mzv.cz belimpex@skynet.be

Website:

Consul:

Paul Van denbempt - Consul General

Openingstijden:

By appointment only

Het Consulaat van TsjechiŽ in Antwerpen is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Tsjechische belangen in BelgiŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Tsjechische Consulaat in Antwerpen staat onder leiding van Paul Van denbempt - Consul General van TsjechiŽ in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon (+32) 4 759 02 961 of email antwerp@honorary.mzv.cz belimpex@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van TsjechiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 4 759 02 961 of email antwerp@honorary.mzv.cz belimpex@skynet.be

Tsjechische Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Antwerpen? - Het kan zijn dat TsjechiŽ meerdere consulaten heeft in BelgiŽ. Als het Tsjechische consulaat in Antwerpen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van TsjechiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Tsjechische consulaten in BelgiŽ op een rijtje gezet: Antwerpen, Gent, Luik en Namen

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van TsjechiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van TsjechiŽ in BelgiŽ - Indien het consulaat in Antwerpen of eventuele andere consulaten van TsjechiŽ in BelgiŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van TsjechiŽ in BelgiŽ Ambassade van TsjechiŽ in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Tsjechische Consulaat in Antwerpen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antwerpen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Tsjechische consulaat.

Reisverzekering voor BelgiŽ en TsjechiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar TsjechiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in TsjechiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of TsjechiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.