Frankrijk

Consulaat van Frankrijk in Veurne

BelgiŽ

Franse Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Frankrijk in Veurne. Het consulaat is niet de enige Franse diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Franse ambassade en elk ander consulaat van Frankrijk in BelgiŽ.

Het Consulaat van Frankrijk in Veurne
French Honorary Consulate in Veurne, Belgium
- THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Please contact one of the other consulates mentioned below or the Consulate General in Brussels.

Telefoonnummer:

Consulat General Brussels : +32 (0)2 548 88 11

Faxnummer:

Email:

Website:

https://bruxelles.consulfrance.org/

Consul:

VACANT - Honorary Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Frankrijk in Veurne is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Franse belangen in BelgiŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Franse Consulaat in Veurne staat onder leiding van VACANT - Honorary Consul van Frankrijk in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon Consulat General Brussels : +32 (0)2 548 88 11 of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Frankrijk dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon Consulat General Brussels : +32 (0)2 548 88 11 of email

Franse Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Veurne? - Het kan zijn dat Frankrijk meerdere consulaten heeft in BelgiŽ. Als het Franse consulaat in Veurne ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Frankrijk om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Franse consulaten in BelgiŽ op een rijtje gezet: Antwerpen, Brugge, Charleroi, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Luik, Mons, Mouscron, Namen, Tournai en Veurne

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Frankrijk niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Frankrijk in BelgiŽ - Indien het consulaat in Veurne of eventuele andere consulaten van Frankrijk in BelgiŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Frankrijk in BelgiŽ Ambassade van Frankrijk in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Franse Consulaat in Veurne - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Veurne of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Franse consulaat.

Reisverzekering voor BelgiŽ en Frankrijk - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Frankrijk. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Frankrijk.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of Frankrijk kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.