Letland

Consulaat van Letland in Luik

België

Ledlandse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Letland in Luik. Het consulaat is niet de enige Ledlandse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Ledlandse ambassade en elk ander consulaat van Letland in België.

Het Consulaat van Letland in Luik
Latvian Consulate in Liege, Belgium 154, Voie de Liege 4053 Chaudfontaine Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 4 365 97 87

Faxnummer:

(+32) 4 365 55 35

Email:

consul.lv.wal@skynet.be

Website:

Consul:

Dr Daniel Fernand Vanhoff - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Letland in Luik is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Ledlandse belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Ledlandse Consulaat in Luik staat onder leiding van Dr Daniel Fernand Vanhoff - Consul van Letland in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 4 365 97 87 of email consul.lv.wal@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Letland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 4 365 97 87 of email consul.lv.wal@skynet.be

Ledlandse Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Luik? - Het kan zijn dat Letland meerdere consulaten heeft in België. Als het Ledlandse consulaat in Luik ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Letland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Ledlandse consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen en Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Letland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Letland in België - Indien het consulaat in Luik of eventuele andere consulaten van Letland in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Letland in België Ambassade van Letland in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Ledlandse Consulaat in Luik - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Luik of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Ledlandse consulaat.

Reisverzekering voor België en Letland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Letland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Letland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Letland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.