Letland

Consulaat van Letland in Antwerpen

BelgiŽ

Ledlandse Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Letland in Antwerpen. Het consulaat is niet de enige Ledlandse diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Ledlandse ambassade en elk ander consulaat van Letland in BelgiŽ.

Het Consulaat van Letland in Antwerpen
Latvian Consulate in Antwerp, Belgium Boerenlegerstraat 136 2650 Edegem Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 3 360 78 30 (+32) 487 42 61 62

Faxnummer:

Email:

waltervm@gosselingroup.eu

Website:

Consul:

Mr Walter Robert Magdalena van Mechelen - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Letland in Antwerpen is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Ledlandse belangen in BelgiŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Ledlandse Consulaat in Antwerpen staat onder leiding van Mr Walter Robert Magdalena van Mechelen - Consul van Letland in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon (+32) 3 360 78 30 (+32) 487 42 61 62 of email waltervm@gosselingroup.eu

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Letland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 3 360 78 30 (+32) 487 42 61 62 of email waltervm@gosselingroup.eu

Ledlandse Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Antwerpen? - Het kan zijn dat Letland meerdere consulaten heeft in BelgiŽ. Als het Ledlandse consulaat in Antwerpen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Letland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Ledlandse consulaten in BelgiŽ op een rijtje gezet: Antwerpen en Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Letland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Letland in BelgiŽ - Indien het consulaat in Antwerpen of eventuele andere consulaten van Letland in BelgiŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Letland in BelgiŽ Ambassade van Letland in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Ledlandse Consulaat in Antwerpen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antwerpen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Ledlandse consulaat.

Reisverzekering voor BelgiŽ en Letland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Letland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Letland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of Letland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.