België

Consulaat van België in Marrakech

Marokko

Belgische Diplomatieke Missie in Marokko. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Marrakech. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Marokko. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Marokko.

Het Consulaat van België in Marrakech
Belgian Honorary Consulate in Marrakech, Morocco - c/o Palmeraie Golf Palace - 40000 Marrakech - Morocco

Telefoonnummer:

(+212) 524.36.87.61

Faxnummer:

(+212) 524.36.87.99

Email:

consubel.marrakech@menara.ma

Website:

morocco.diplomatie.belgium.be

Consul:

Mr Saad Berrada - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Marrakech is een bilaterale missie in Marokko en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Marokko.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Marrakech staat onder leiding van Mr Saad Berrada - Honorary Consul van België in Marokko en is bereikbaar per telefoon (+212) 524.36.87.61 of email consubel.marrakech@menara.ma

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+212) 524.36.87.61 of email consubel.marrakech@menara.ma

Belgische Consulaten in Marokko

Ver verwijderd van het Consulaat in Marrakech? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Marokko. Als het Belgische consulaat in Marrakech ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Marokko op een rijtje gezet: Agadir, Casablanca, Marrakech en Tangier

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Marokko - Indien het consulaat in Marrakech of eventuele andere consulaten van België in Marokko u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Marokko Ambassade van België in Rabat

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Marrakech - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Marrakech of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Marokko en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Marokko of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.