BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Tangier

Marokko

Belgische Diplomatieke Missie in Marokko. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Tangier. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Marokko. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in Marokko.

Het Consulaat van BelgiŽ in Tangier
Belgian Consulate in Tangier, Morocco - 87, bd. Mohamed V (Imm.Coficom) - 90000 Tanger - Morocco

Telefoonnummer:

(+212) 539 32 00 07 & (+212) 539 32 31 31

Faxnummer:

(+212) 539 32 52 52

Email:

consulbelgetanger@gmail.com

Website:

morocco.diplomatie.belgium.be

Consul:

Mohamed Mejjati Alami - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van BelgiŽ in Tangier is een bilaterale missie in Marokko en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Marokko.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Tangier staat onder leiding van Mohamed Mejjati Alami - Honorary Consul van BelgiŽ in Marokko en is bereikbaar per telefoon (+212) 539 32 00 07 & (+212) 539 32 31 31 of email consulbelgetanger@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+212) 539 32 00 07 & (+212) 539 32 31 31 of email consulbelgetanger@gmail.com

Belgische Consulaten in Marokko

Ver verwijderd van het Consulaat in Tangier? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in Marokko. Als het Belgische consulaat in Tangier ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Marokko op een rijtje gezet: Agadir, Casablanca, Marrakech en Tangier

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in Marokko - Indien het consulaat in Tangier of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in Marokko u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in Marokko Ambassade van BelgiŽ in Rabat

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Tangier - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Tangier of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Marokko en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Marokko of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.