BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Agadir

Marokko

Belgische Diplomatieke Missie in Marokko. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Agadir. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Marokko. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in Marokko.

Het Consulaat van BelgiŽ in Agadir
Belgian Honorary Consulate in Agadir, Morocco - c/o Cabinet dArchitectes Brakez & Delahaye - Immeuble Borj Dlalate, Entree F - 4th fl. - Angle Avenue Hassan II et Avenue Abderrahim - Bouabib - Agadir - Morocco

Telefoonnummer:

(+212) (528) 84.74.30

Faxnummer:

(+212) (528) 84.74.31

Email:

consubel@abdmaroc.com

Website:

morocco.diplomatie.belgium.be

Consul:

Mr Arnold Delahaye - Honorary Consul

Openingstijden:

Monday-Friday: 08.30-12.00

Het Consulaat van BelgiŽ in Agadir is een bilaterale missie in Marokko en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Marokko.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Agadir staat onder leiding van Mr Arnold Delahaye - Honorary Consul van BelgiŽ in Marokko en is bereikbaar per telefoon (+212) (528) 84.74.30 of email consubel@abdmaroc.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+212) (528) 84.74.30 of email consubel@abdmaroc.com

Belgische Consulaten in Marokko

Ver verwijderd van het Consulaat in Agadir? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in Marokko. Als het Belgische consulaat in Agadir ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Marokko op een rijtje gezet: Agadir, Casablanca, Marrakech en Tangier

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in Marokko - Indien het consulaat in Agadir of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in Marokko u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in Marokko Ambassade van BelgiŽ in Rabat

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Agadir - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Agadir of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Marokko en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Marokko of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.