BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Frankfurt am Main

Duitsland

Belgische Diplomatieke Missie in Duitsland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Frankfurt am Main. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Duitsland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in Duitsland.

Het Consulaat van BelgiŽ in Frankfurt am Main
Belgian Consulate in Frankfurt am Main, Germany Intzestrasse1, Haus B Frankfurt am Main 60314 Germany

Telefoonnummer:

(+49) 69 8 70 01 55 55

Faxnummer:

(+49) 69 87 00 15 579

Email:

raab-ute@t-online.de

Website:

Consul:

Ute Raab - Consul

Openingstijden:

Mon, Wed and Fri: 09.00-12.00 and by appointment

Het Consulaat van BelgiŽ in Frankfurt am Main is een bilaterale missie in Duitsland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Duitsland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Frankfurt am Main staat onder leiding van Ute Raab - Consul van BelgiŽ in Duitsland en is bereikbaar per telefoon (+49) 69 8 70 01 55 55 of email raab-ute@t-online.de

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+49) 69 8 70 01 55 55 of email raab-ute@t-online.de

Belgische Consulaten in Duitsland

Ver verwijderd van het Consulaat in Frankfurt am Main? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in Duitsland. Als het Belgische consulaat in Frankfurt am Main ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Duitsland op een rijtje gezet: Aken, Bremen, Duisburg, Frankfurt am Main, Hamburg, Hanover, MŁnchen en Stuttgart

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in Duitsland - Indien het consulaat in Frankfurt am Main of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in Duitsland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in Duitsland Ambassade van BelgiŽ in Berlijn

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Frankfurt am Main - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Frankfurt am Main of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Duitsland en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Duitsland of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.