BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Sydney

AustraliŽ

Belgische Diplomatieke Missie in AustraliŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Sydney. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in AustraliŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in AustraliŽ.

Het Consulaat van BelgiŽ in Sydney
Belgian Honorary Consulate in Sydney, Australia - THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Telefoonnummer:

(+61) (2) 62.73.25.01 (Embassy in Canberra)

Faxnummer:

Email:

canberra@diplobel.org

Website:

australia.diplomatie.belgium.be

Consul:

Vacant - Honorary Consul

Openingstijden:

- THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Het Consulaat van BelgiŽ in Sydney is een bilaterale missie in AustraliŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in AustraliŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Sydney staat onder leiding van Vacant - Honorary Consul van BelgiŽ in AustraliŽ en is bereikbaar per telefoon (+61) (2) 62.73.25.01 (Embassy in Canberra) of email canberra@diplobel.org

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+61) (2) 62.73.25.01 (Embassy in Canberra) of email canberra@diplobel.org

Belgische Consulaten in AustraliŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Sydney? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in AustraliŽ. Als het Belgische consulaat in Sydney ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in AustraliŽ op een rijtje gezet: Adelaide, Brisbane, Darwin, Hobart, Melbourne, Perth en Sydney

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in AustraliŽ - Indien het consulaat in Sydney of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in AustraliŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in AustraliŽ Ambassade van BelgiŽ in Canberra

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Sydney - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Sydney of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor AustraliŽ en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor AustraliŽ of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.