BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Palma de Mallorca

Spanje

Belgische Diplomatieke Missie in Spanje. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Palma de Mallorca. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Spanje. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in Spanje.

Het Consulaat van BelgiŽ in Palma de Mallorca
Belgian Honorary Consulate in Palma de Mallorca, Spain - C/ Can Sanc, 4 - 07001 Palma de Mallorca - Spain

Telefoonnummer:

(+34) 609 35 74 78

Faxnummer:

Email:

consubelbalears@gmail.com

Website:

spain.diplomatie.belgium.be

Consul:

Chantal Jourdain - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van BelgiŽ in Palma de Mallorca is een bilaterale missie in Spanje en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Spanje.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Palma de Mallorca staat onder leiding van Chantal Jourdain - Honorary Consul van BelgiŽ in Spanje en is bereikbaar per telefoon (+34) 609 35 74 78 of email consubelbalears@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+34) 609 35 74 78 of email consubelbalears@gmail.com

Belgische Consulaten in Spanje

Ver verwijderd van het Consulaat in Palma de Mallorca? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in Spanje. Als het Belgische consulaat in Palma de Mallorca ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Spanje op een rijtje gezet: Alicante, Barcelona, Bilbao, Cartagena, Corralejo, Jerez de la Frontera, La Coruna, Las Palmas de Gran Canaria, Malaga, Palma de Mallorca, Santa Cruz de Tenerife, Sevilla, Tarragona en Valencia

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in Spanje - Indien het consulaat in Palma de Mallorca of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in Spanje u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in Spanje Ambassade van BelgiŽ in Madrid

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Palma de Mallorca - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Palma de Mallorca of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Spanje en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Spanje of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.