BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Cork

Ierland

Belgische Diplomatieke Missie in Ierland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Cork. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Ierland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in Ierland.

Het Consulaat van BelgiŽ in Cork
Belgian Consulate in Cork, Ireland Property Consultants Estate Agents Pembroke House Pembroke Street Cork Ireland

Telefoonnummer:

(+353) (214) 27.75.86 (+353) (214) 27.73.99

Faxnummer:

(+353) (214) 27.75.86

Email:

dominicjdaly@eircom.net

Website:

Consul:

- Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van BelgiŽ in Cork is een bilaterale missie in Ierland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Ierland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Cork staat onder leiding van - Consul van BelgiŽ in Ierland en is bereikbaar per telefoon (+353) (214) 27.75.86 (+353) (214) 27.73.99 of email dominicjdaly@eircom.net

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+353) (214) 27.75.86 (+353) (214) 27.73.99 of email dominicjdaly@eircom.net

Belgische Consulaten in Ierland

Ver verwijderd van het Consulaat in Cork? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in Ierland. Als het Belgische consulaat in Cork ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Ierland op een rijtje gezet: Cork en Limerick

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in Ierland - Indien het consulaat in Cork of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in Ierland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in Ierland Ambassade van BelgiŽ in Dublin

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Cork - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Cork of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Ierland en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Ierland of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.