België

Consulaat van België in Galway

Ierland

Belgische Diplomatieke Missie in Ierland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Galway. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Ierland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Ierland.

Het Consulaat van België in Galway
Honorary Consulate of Belgium in Galway, Ireland - City of Galway Shipping Co. Ltd - The Docks - Galway - Ierland

Telefoonnummer:

(+353) 91 794 722 & (+353) 87 256 58 63

Faxnummer:

(+353) 91 794 738

Email:

johncoylerenvyle@gmail.com

Website:

Consul:

John Coyle - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Galway is een bilaterale missie in Ierland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Ierland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Galway staat onder leiding van John Coyle - Honorary Consul van België in Ierland en is bereikbaar per telefoon (+353) 91 794 722 & (+353) 87 256 58 63 of email johncoylerenvyle@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+353) 91 794 722 & (+353) 87 256 58 63 of email johncoylerenvyle@gmail.com

Belgische Consulaten in Ierland

Ver verwijderd van het Consulaat in Galway? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Ierland. Als het Belgische consulaat in Galway ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Ierland op een rijtje gezet: Cork, Galway en Limerick

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Ierland - Indien het consulaat in Galway of eventuele andere consulaten van België in Ierland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Ierland Ambassade van België in Dublin

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Galway - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Galway of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Ierland en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Ierland of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.