België

Consulaat van België in Limerick

Ierland

Belgische Diplomatieke Missie in Ierland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Limerick. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Ierland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Ierland.

Het Consulaat van België in Limerick
Belgian Consulate in Limerick, Ireland Mullock & Sons, The Shipping Office Dock Road Limerick Ireland

Telefoonnummer:

(+353) (61) 31.53.15 (+353) (61) 34.71.63

Faxnummer:

(+353) (61) 31.81.64

Email:

agency@mullock.iol.ie

Website:

Consul:

- Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van België in Limerick is een bilaterale missie in Ierland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Ierland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Limerick staat onder leiding van - Consul van België in Ierland en is bereikbaar per telefoon (+353) (61) 31.53.15 (+353) (61) 34.71.63 of email agency@mullock.iol.ie

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+353) (61) 31.53.15 (+353) (61) 34.71.63 of email agency@mullock.iol.ie

Belgische Consulaten in Ierland

Ver verwijderd van het Consulaat in Limerick? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Ierland. Als het Belgische consulaat in Limerick ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Ierland op een rijtje gezet: Cork en Limerick

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Ierland - Indien het consulaat in Limerick of eventuele andere consulaten van België in Ierland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Ierland Ambassade van België in Dublin

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Limerick - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Limerick of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Ierland en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Ierland of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.