Finland

Consulaat van Finland in Charleroi

België

Finse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Finland in Charleroi. Het consulaat is niet de enige Finse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Finse ambassade en elk ander consulaat van Finland in België.

Het Consulaat van Finland in Charleroi
Finnish Consulate in Charleroi, Belgium rue Leon Bernus 51 6000 Charleroi Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 71-700 202

Faxnummer:

(+32) 71-700 077

Email:

avocat.gailly@swing.be

Website:

Consul:

Mr. Jean-Francois Gailly - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Finland in Charleroi is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Finse belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Finse Consulaat in Charleroi staat onder leiding van Mr. Jean-Francois Gailly - Consul van Finland in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 71-700 202 of email avocat.gailly@swing.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Finland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 71-700 202 of email avocat.gailly@swing.be

Finse Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Charleroi? - Het kan zijn dat Finland meerdere consulaten heeft in België. Als het Finse consulaat in Charleroi ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Finland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Finse consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen, Antwerpen, Charleroi, Gent, Luik en Oostende

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Finland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Finland in België - Indien het consulaat in Charleroi of eventuele andere consulaten van Finland in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Finland in België Ambassade van Finland in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Finse Consulaat in Charleroi - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Charleroi of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Finse consulaat.

Reisverzekering voor België en Finland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Finland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Finland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Finland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.