Finland

Consulaat van Finland in Luik

BelgiŽ

Finse Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Finland in Luik. Het consulaat is niet de enige Finse diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Finse ambassade en elk ander consulaat van Finland in BelgiŽ.

Het Consulaat van Finland in Luik
Finnish Consulate in Liege, Belgium Rue Charles Morren 2 4000 Liege Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 4-254 2320

Faxnummer:

Email:

albertgeradin@yahoo.fr

Website:

Consul:

Mr. Albert Geradin - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Finland in Luik is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Finse belangen in BelgiŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Finse Consulaat in Luik staat onder leiding van Mr. Albert Geradin - Consul van Finland in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon (+32) 4-254 2320 of email albertgeradin@yahoo.fr

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Finland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 4-254 2320 of email albertgeradin@yahoo.fr

Finse Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Luik? - Het kan zijn dat Finland meerdere consulaten heeft in BelgiŽ. Als het Finse consulaat in Luik ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Finland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Finse consulaten in BelgiŽ op een rijtje gezet: Antwerpen, Antwerpen, Charleroi, Gent, Luik en Oostende

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Finland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Finland in BelgiŽ - Indien het consulaat in Luik of eventuele andere consulaten van Finland in BelgiŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Finland in BelgiŽ Ambassade van Finland in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Finse Consulaat in Luik - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Luik of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Finse consulaat.

Reisverzekering voor BelgiŽ en Finland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Finland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Finland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of Finland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.